YouTube változások

YouTube változások

A YouTube nemrégiben bevezetett néhány érdekes funkciót, például a hangerő stabilizálást és a zárolási képernyőt. De ez nem áll meg itt, hiszen egy újabb kiegészítés lehet a valós időben frissülő nézettség- és like-számláló.

A nézettség és a kedvelések a YouTube-on található tartalmak népszerűségének kulcsfontosságú mutatói. Jelenleg mindkét számláló ezen az oldalon nem frissül valós időben, és oldalfrissítést igényel. Ez azonban megváltozhat egy új opciónak köszönhetően.

A legfrissebb hírek szerint egy videó megtekintéseinek és kedveléseinek száma valós időben frissül majd animáció segítségével, függetlenül attól, hogy a videó éppen lejátszás alatt van-e vagy szünetel. A valós idejű számláló akkor is frissülni fog, ha másik alkalmazásra váltasz vagy újra megnyitod a YouTube-ot.

A YouTube egyelőre nem közölt részleteket erről a funkcióról és arról, hogy mikor kerül bevezetésre. Egyelőre korlátozott számú felhasználó fér hozzá, de néhány hónapba telhet, mire világszerte mindenki számára elérhetővé válik. Ha ellenőri

DetCom csapatani szeretné, hogy a funkció aktív-e, frissítse YouTube-alkalmazását a legújabb verzióra.

A valós idejű nézettség és a kedvelések hasznos eszköz lehet egy YouTube-videó népszerűségének nyomon követéséhez. Azt is lehetővé teszik, hogy lássa, hány más felhasználó nézi ugyanazt a tartalmat egy adott időpontban. A YouTube azt tervezi, hogy a közeljövőben további információkat közöl erről a funkcióról és annak globális elérhetőségéről.

Ha érdekesnek találta a cikkünket és további részletekre kíváncsi keresse a DetCom szakértőit a “Kapcsolat” linkre kattintva, vagy az elérhetőségeink bármelyikén. Tisztelettel, DetCom csapata