DetView

A DetView rendszer lényege

Olyan, az új jogszabályoknak is megfelelő röntgen felvételkezelő rendszer, amely lehetőséget biztosít, az orvosok és páciensek számára, hogy új, és egyben régi felvételeiket, a megfelelő jogosultságok alapján online, bármikor, bárhonnan elérhessék. Mindazonáltal tehermentesíti a röntgen centrumokat, fogászatokat a CD/DVD költségei alól, figyelmbe véve ezzel a környezetvédelmi szempontokat is.

Bárhonnan bármikor

A rendszer webes struktúrájának köszönhetően bárhonnan a világon elérhető, nem szükséges semmi más hozzá csak internet kapcsolat és egy böngészőt megjeleníteni képes eszköz. Ilyen eszköz lehet asztali számítógép, laptop, tablet vagy akár csak egy mobiltelefon.

Multinacionalitás

A DetView fejlesztésénél figyelembe vettük, hogy munkája során mindenki a saját anyanyelvén szeretné használni a munkaeszközeit, ezért úgy alakítottuk ki, hogy partnereink számára bármilyen nyelv integrálható legyen egyszerűen és gyorsan. A rendszer jelenleg is már 4 nyelven használható.

Adatbiztonság

A rendszerünk teljeskörű jogosultság kezeléssel rendelkezik, ez lehetővé teszi, hogy az egyes adatokat (pácienseket) csak az arra jogosultak láthassák. A rendszer lehetőséget biztosít arra is, hogy egy beteg eredményeihez egyszerre több orvos is hozzáférhessen. A hozzáférések nyomonkövethetőek és bármikor korlátozhatóak.

Felkeltettük az érdeklődését?

Írjon nekünk és munkatársaink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.