X platform

X platform

Az X platform  korábban Twittert még átfogóbbnak szánják.

Elon Musk megtette a következő lépést az általa beígért „alkalmazás mindenre” felé, és elindította a hang- és videohívások támogatását az X nevű online platformján keresztül. Jelenleg még csak egy korai változata érhető el a funkciónak – írta Musk szerdán az X-en.

Korábban egyes amerikai felhasználók arról számoltak be, hogy a nyárra ígért, konkrét céldátum nélküli telefonálási lehetőség a legkésőbbi dátumtól lett elérhető.

A felhasználók kiválaszthatják, hogy kitől szeretnének videóhívásokat és hanghívásokat fogadni. Ezek lehetnek olyan emberek, akiket a címjegyzékben kontaktként tartanak nyilván, vagy olyan profilok, amelyeket követnek az X-en. A harmadik lehetőség a „hitelesített felhasználók”.

Musk azonban elvetette a korábbi hitelesítési mechanizmust, amely például hírességek és politikusok személyazonosságának ellenőrzését jelentette. Ehelyett mostantól minden fizető előfizető ügyfél ugyanolyan kinézetű jelvényt kap (egy fehér pipa kék alapon), amely a Twitter idejéből ismerős.

Musk egy évvel ezelőtt 44 milliárd dollárért vásárolta meg a Twittert. A szolgáltatást átnevezte X-re, és bejelentette, hogy egy multifunkcionális applikációvá alakítja át az élet minden helyzetére. Az ilyen alkalmazások egyik példája a kínai WeChat.

Ha érdekesnek találta a cikkünket és további részletekre kíváncsi keresse a DetCom szakértőit a “Kapcsolat” linkre kattintva, vagy az elérhetőségeink bármelyikén.

Tisztelettel,
DetCom csapata