Miért kell vírusirtó?

Miért kell vírusirtó?

Ezt a kérdést valószínűleg már sokan feltették maguknak. Ha gyors és egyszerű választ szeretnénk adni, akkor azt mondhatnánk, ha nem kellene vírusirtó, akkor a vírusírtókat forgalmazó cégeknek mi a létjogosultságuk?

Ez sokak által vitatott kérdés, de a az általánosságban elfogadott vélemény, hogy sosem árt, és azok a cégek, akik erre teszik fel a megélhetésüket, mindent megtesznek azért, hogy az ő rendszerük legyen a legjobb.

A DetCom csapata saját eszközein az ESET (NOD, sokan így ismerik) vírusírtót használja.

És hogy miért az ESET? Mert:

  • gyors,
  • megbízható,
  • központi kezelést tesz lehetővé,
  • megfelelő a gyártói támogatás,
  • és még sorolhatnám az okait.

Az biztos, hogy azokon a gépeken ahol az ESET termékeit használjuk több mint 10 év alatt sikerült elkerülnünk a támadásokat, sőt a zsarolóvírusokat is. Ennek elengedhetetlen feltétele volt, hogy a DetCom kft. hálózatban található összes gépére telepítve legyen, mert csakis így nyújt teljes védelmet.

Cégünk személy szerint saját felhőben üzemelteti a vírusírtóhoz tartozó központi adminisztrátori rendszert, így az általunk üzemeltetett gépek mindegyikét távolról tudjuk frissíteni, menedzselni (természetesen ehhez már vállalati licenc szükséges, ami minimum 5 db-tól indul)

A Detcom kft.-nál természetesen elérhetőek az egy darabos vírusirtó licencek is, melyek frissítése folyamatosan biztosított, ezáltal ugyanazt a biztonságot nyújtják.

Ha bármi kérdésük lenne a témában vagy érdeklődnek licenc vásárlással kapcsolatban keressenek bátran a „Kapcsolat” linkre kattintva vagy az elérhetőségeink bármelyikén.

Cégünk hivatalos ESET partner, így az értékesítés mellett támogatást is tudunk nyújtani a telepítéstől, a konfiguráláson át egészen a felhő szolgáltatásokig.

Tisztelettel,

DetCom csapata